A 4D tecnológia másodpercenként frissített képsorozatot állít elő, így filmet láthatunk a kis pocaklakó méhen belüli tevékenységeiről.

4D Babamozi (ultrahang)

Ez egy fantasztikus lehetőség a kismama, apuka, nagyszülők, hozzátartozók számára, hogy bepillantást nyerjenek a születendő gyermek kis világába, és mindez egy kényelmes családias környezetben történhet. A 3D ultrahang technológiának köszönhetően, a képek fotórealisztikusan készülnek, úgy ábrázolják a magzatot, hogy azt tekinthetjük a baba első fotójának is. A 4D tecnológia(babamozi) ezzel szemben másodpercenként frissített képsorozatot állít elő, így gyakorlatilag egy, filmet láthatunk a kis pocaklakó méhen belüli tevékenységeiről.

Varázslatos élmény lehet mindenki számára! Nagyon sokszor volt már példa egy-egy mosolyt ásítást, vagy integető, ujjaival játszó magzatot látni. Természetesen megörökíthető az egész vizsgálat, amelyet pendrivon képi, és video formában rögzítünk, így bármikor újratekintheti azt. Szeretnénk mindenkinek eleget tenni, ezért mindig el szoktuk mondani, hogy a 18-32. hétig a legideálisabb a babamozizás. Előfordulhat, hogy egy-egy kis kezecske, vagy egy medence végű fekvés esetlegesen megnehezítheti a vizsgálat sikerességét, de természetesen újabb 4D ultrahang elvégzésére mindig adunk lehetőséget, a kismama, kispapa igényei szerint.

Felejthetetlen emléket szeretnénk nyújtani, mikor először találkozik kislányával, kisfiával.