Amennyiben felkeltettem érdeklődését, ne habozzon foglaljon időpontot most!

Szülész – nőgyógyász

Dr. Bárdos Eriknek hívnak. 1971.11.01.-én születtem Baján. Középiskolai tanulmányaimat Baján a III. Béla Gimnáziumban folytattam, majd jelentkeztem az orvosi egyetemre ahol lediplomáztam. 1998-ban kezdtem el orvosként dolgozni a Bajai Szent Rókus kórház szülészet- nőgyógyászati osztályán, ahová ügyeletes orvosként még jelenleg is bejárok dolgozni. Nős vagyok és két leánygyermek édesapja. Van egy 8 éves Panna és egy 15 éves Gréta nevű lányom.

Édesanyám is orvos volt, ez vonzott a pályára. Kezdésemkor két szakma érdekelt igazán a szülészet és a gyermekgyógyászat. Pályám kezdetén az előbbire volt lehetőség és nagy lendülettel láttam neki a munkának. A mai napig úgy gondolom, hogy „minden gyermek születésekor az Isten újrateremti a világot”, és ezt bizony a szülőszobán is érezni lehet elég sokszor. Tudásom fejlesztése érdekében a Magyar Szülészet Nőgyógyászati Ultrahangos Társaság tagjává is váltam és a megfelelő ultrahangos szakvizsgával is rendelkezem.

Nagyszerű évek álltak mögöttem, de néha az embernek az az érzése támad, hogy csak új kihívások tarthatják benne lobogni a lángot, és új feladatok tarthatják frissen az elméjét. Ez a gondolat inspirált arra, hogy 2013. óta Érsekcsanádon háziorvosként is dolgozom. Ez a munka kicsit édesanyám munkájára is hasonlít ( Ő belgyógyász volt). Ez a munka nagy odafigyelést, precizitást, törődést, a betegekkel való folyamatos kommunikációt, empátiát és együttérzést is igényel. Bízom benne, hogy pácienseim elégedettsége tükrözi munkám gyümölcsét.

A fenti gondolatmenetet továbbfolytatva fogalmazódott meg bennem, hogy régi kedves és leendő új pácienseim érdekét szem előtt tartva létrehozok egy magánklinikát Baján.

Rövid címszavakban amit meg szeretnék valósítani:
  • gyors, a beteg igényeihez igazodó, rugalmas, magas szakmai szintű ellátás
  • sorban állás és várakozási idő nélküli, kényelmes, tiszta, kulturált környezet
  • minden korosztállyal jól kommunikáló, empátiával rendelkező, rugalmas, fiatalos megfelelő szakmai tapasztalattal és gyakorlattal rendelkező orvos
  • munkájában magas szakmai színvonalat képviselő, a betegek érdekeit maximálisan szem előtt tartó kollégák és a szakmai előírásoknak valamint a kor igényeinek mindenben megfelelő műszaki felszereltségű rendelő
  • folyamatosan bővülő ellátási formák

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, ne habozzon foglaljon időpontot most!